home 2018-08-02T18:24:12+00:00
AKADEMIA 3T

Sirea Film tani Shkolle Profesionale

Aktim 14-18 vjec

Dy here në Javë 60 minuta cdo seancë.

Dance

Dy here ne jave, 60 minuta seanca

Dëshmitë e prindërve

“Habitem qe vajza tani kujdeset per lukun, zgjedh veshjet,ka besim tek vetvetja.”
Alma
“E solla vajzen aty dhe Arti e zbukuroi, e pasuroi, ja zbuti shpirtin.”
Roza
“Djali im u gjallerua. Kujtoja se do binte nga mesimet.Ka ndodhur e kunderta.”
Gildi

Cfarë thonë fëmijët

“Ne Sirea Film mesova se une vlej Dicka ne kete bote gjigande”.
Ester
Kur mbarova shfaqjen, spektatoret duartrokisnin,ju hodha mamit ne qafe, i thashe “Faleminderit qe me linde”
Xhuljo
“Ne Sirea Film dua te kthehem edhe kur te jem I rritur.”
Albi